Movavi Video Converter

Movavi Video Converter voor Mac

Rap video's omzetten naar mobiele formaten

Movavi Video Converter is een gelikte applicatie waarmee je het bestandsformaat van video's aanpast. De converter richt zich hierbij vooral op veelgebruikte formaten voor mobiele apparaten. Scherpe lezers begrijpen al dat het origineel... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snelle conversie

TEGEN

  • Geen video-bewerking
  • Geen hupldocumenten

Uitmuntend
8

Movavi Video Converter is een gelikte applicatie waarmee je het bestandsformaat van video's aanpast. De converter richt zich hierbij vooral op veelgebruikte formaten voor mobiele apparaten.

Scherpe lezers begrijpen al dat het origineel genaamde Movavi Video Converter mov-bestanden omzet naar avi-files. Maar er is natuurlijk meer. Tevens zijn populaire 'mobielvriendelijke' bestandsformaten zoals 3gp en mp4 vertegenwoordigd. Bovendien biedt Movavi Video Converter ook een bescheiden hoeveelheid conversie-opties voor audiobestanden aan.

Andere highlights van de applicatie zijn de opslag van jouw persoonlijke voorkeuren voor het omzetten van bestanden. Als klap op de vuurpijl laat Movavi Video Converter je meerdere bestanden tegelijk omzetten. Daarmee is het programma zeer geschikt voor mobiele video-veelplegers.

Movavi is een intuitief programma, maar het ontbreken van een hulpdocument valt toch echt niet te rechtvaardigen. Dit kost het programma een puntje.

Door de bank genomen is Movavi een prima applicatie voor het omzetten van zowel je video- als audiobestanden. Vooral voor mobiele filmers is de applicatie een aanrader.

Meeste downloads Video voor mac

Movavi Video Converter

Download

Movavi Video Converter 19

Beoordelingen about Movavi Video Converter

Promotie×